• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Principalul grup de suporteri ai lui Manchester United i-a propus miercuri antrenorului Jose Mourinho o reuniune în scopul îmbunătăţirii ambianţei de pe Old Trafford, a doua zi după noile comentarii făcute de portughez în urma victoriei împotriva echipei Benfica Lisabona (2-0) în Liga Campionilor.

''Există viziuni diferite în rândul suporterilor în privinţa manierei de interpretare a comentariilor antrenorului. Cu toate acestea, este corect să spunem că există o dorinţă generală a a vedea îmbunătăţindu-se ambianţa pe stadion, aşa cum există la toate cluburile din Premier League'', scrie Manchester United Supporters Trust (MUST) într-un comunicat.

''Numeroşi factori au contribuit la înrăutăţirea ambianţei de-a lungul anilor, unii putând fi rezolvaţi graţie unei mai bune colaborări între cluburi şi suporteri'', adaugă MUST, care precizează că numără 210.369 membri.

Mourinho se pare că a lansat o nouă înţepătură suporterilor în programul meciului din Liga Campionilor împotriva Benficăi, urându-le să ''se amuze mai mult'' decât la victoria împotriva lui Tottenham sâmbătă (1-0). După fluierul final, el a pus degetul la gură şi le-a făcut criticilor săi semnul să tacă.

Luni, într-o conferinţă de presă, Mourinho, care a denunţat deja lipsa ambianţei pe Old Trafford în trecut, i-a luat apărarea lui Romelu Lukaku, mult prea criticat de suporteri după părerea sa, spunând că belgianul este ''de neatins''.

Marţi seară, după penalty-ul transformat de Daley Blind în repriza a doua, portughezul a făcut un gest prin care a vrut să arate că unii vorbesc prea mult.

AGERPRES