• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Deși nu mai intră în planurile lui Antonio Conte, Diego Costa va fi nevoit să rămână la Chelsea până în ianuarie. Atacantul spaniol de origine braziliană și-a dorit să revină la Atletico Madrid încă din această vară, asta deși spaniolii nu puteau face transferuri, însă mutarea a picat din cauza sumei cerute de londonezi.

”Albaștrii” au vrut să obțină în schimbul lui Costa 50 de milioane de lire sterline (55 de milioane de euro), conform Daily Mirror și nu au acceptat să negocieze sub această sumă nici în ultimele ore de înaintea închiderii ferestrei de transferuri din Spania.

Faptul că jucătorul a rămas la Chelsea și nu a ajuns la Atletico în această vară nu schimbă însă cu mult situația, pentru că el nu ar fi avut voie să joace pentru madrileni până în ianuarie, din cauza că aceștia nu au voie să înregistreze jucători până în iarnă.

De altfel, Atletico l-a împrumutat din acest motiv pe Vitolo la Las Palmas, pentru o jumătate de an, asta după ce l-a cumpărat în această vară de la Sevilla.

Cel mai probabil, în luna ianuarie va avea loc o nouă rundă de negocieri între Atletico și Chelsea pentru transferul lui Diego Costa.

Deși a fost dorit și de alte cluburi, inclusiv unele din China care s-au arătat dispuse să plătească pentru el în jur de 80-90 de milioane de euro, atacantul de aproape 29 de ani a spus clar că este interesat doar de o revenire la Atletico.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT