• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Arsenal a câştigat primul trofeu al sezonului în Anglia: Supercupa. Echipa lui Wenger a revenit spectaculos pe final, a egalat prin Kolasinac (1-1) şi a fost mai bună la loviturile de departajare, acolo unde Courtois a fost eroul negativ.

Oarecum ciudat, Antonio Conte l-a desemnat pe Thibaut Courtois să bată a doua lovitură a lui Chelsea, însă portarul a bătut catastrofal, mult peste buturile adverse. Apoi, în noul sistem de desfăşurare, Morata a ratat şi el, iar Giroud a înscris şi a adus Supercupa în vitrina lui Arsenal. Astfel, formaţia antrenată de Wenger s-a impus cu 4-1.

Cunoscut drept ABBA, noul sistem are scopul de a împiedica echipa care execută a doua de la 11 metri să fie dezavantajată din punct de vedere psihologic.

Sistemul a fost analizat în acest an de International Football Association Board (IFAB), care administrează regulile fotbalului, iar acum a fost aplicat şi în Supercupa Angliei.