• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Barcelona a încercat din răsputeri să-l aducă pe Philippe Coutinho pe Camp Nou, însă în ciuda eforturilor făcute de catalani mutarea nu s-a realizat. Brazilianul a înmânat clubului de pe Anfield chiar o cerere de transfer, dar șefii lui Liverpool nu s-au lăsat înduplecați.

Coutinho a ratat toate cele 3 etape din Premier League din cauza unor "probleme la spate", dar e destul de clar că brazilianul își dorește cu ardoare să meargă la Barcelona și relația cu Liverpool nu mai e deloc bună.

Mijlocașul de 25 de ani a fost însă apt de joc pentru naționala Braziliei și chiar a marcat un gol pentru Selecao în disputa cu Ecuador din preliminariile CM 2018.

Brazilianul a părut foarte încărcat din punct de vedere emoțional și imediat după gol a dat impresia că va izbucni în lacrimi. La finalul partidei, Neymar, cel pe care Coutinho ar fi trebuit să-l înlocuiască la Barcelona, a dezvăluit că mijlocașul lui Liverpool este foarte dezamăgit de ratarea transferului la Barcelona.

"Mă bucur foarte mult că a reușit să înscrie, pentru că trece printr-o perioadă în care este foarte trist. Ne-a ajutat să obținem victoria atunci când a intrat pe teren. Este un jucător foarte bun" a declarat Neymar.