• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Drumul lui Philippe Coutinho către Barcelona este în continuare blocat de Liverpool, care a respins și a doua ofertă a catalanilor pentru mijlocașul brazilian în vârstă de 25 de ani.

Deși în urmă cu câteva zile presa catalană a anunțat că jucătorul sud-american va fi prezentat la Barcelona în cursul zilei de vineri, transferul e departe de a se fi realizat. "This Is Anfield" anunță că formația pregătită de Klopp a refuzat o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Coutinho.

Aceeași sursă menționează că brazilianul i-a anunțat pe cei de la Liverpool că și-ar dori să plece la Barcelona, însă nu vrea să forțeze o eventuală plecare. Ultima ofertă a catalanilor a venit pentru a testa cu adevărat terenul, suma de 100 de milioane fiind considerată de Barcelona una suficientă pentru a stabili dacă poate demara sau nu negocierile.

Răspunsul lui Liverpool a fost foarte clar, susțin cei de la "This Is Anfield": Coutinho nu e de vânzare. De asemenea, Klopp l-a inclus în lista fotbaliștilor pentru play-off-ul cu Hoffenheim din UEFA Champions League.

De când a ajuns la Liverpool, în 2013, Coutinho a reușit să marcheze 34 de goluri în campionatul Angliei. În sezonul precedent, jucătorul dorit de Barcelona a punctat de 13 ori, atâtea reușite având și colegul său din ofensivă, senegalezul Sadio Mane. Coutinho, jucător a fost dorit și de PSG sau Bayern Munchen, a ajuns pe Anfield în 2013, atunci când a fost cumpărat de la Inter în schimbul a 13 milioane de euro.