• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Arsenal Londra l-a avut la o grupă de juniori pe unul dintre cei mai promiţători atacanţi englezi ai momentului, internaţionalul Harry Kane. Totuşi, "tunarii" l-au pierdut pe vârful ajuns la 22 de ani dintr-un motiv incredibil.

Londonezii au considerat că Harry, care atunci avea numai 9 ani, era prea mic de înălţime: "E greu să îţi dai seama la acea vârstă cum se va dezvolta un jucător. Eram mic de înălţime pentru vârsta mea.

După aceea, am ajuns la Spurs, când aveam 11 ani. Şi acolo a trebuit să muncesc foarte mult. Am început să cresc în înălţime şi i-am prins din urmă pe colegii mei de echipă", a recunoscut Kane (1,88 m) pentru squanka.com.

Între timp, acesta a ajuns la cea mai mare rivală a lui Arsenal, Tottenham. Sezonul trecut a fost unul fantastic pentru Kane, care a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Premier League, după ce a marcat 31 de goluri şi a furnizat 6 pase decisive, în 51 de meciuri disputate în toate competiţiile.

În această campanie, Harry a marcat 7 goluri şi a rămas unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Spurs: în 12 meciuri jucate în EPL, acesta a şutat de 20 de ori pe poartă şi de 12 ori spre buturile adverse, având o acurateţe a paselor de 74%.

SURSĂ FOTO: squanka.com