• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Presa engleză scrie aproape săptămânal despre un eventual transfer al lui Lionel Messi în Premier League, bazându-se în general pe problemele pe care starul argentinian le are cu Fiscul din Spania.

De aceată dată, englezii au anunțat că Messi ar prefera să meargă la Arsenal însă ar cere un salariu fabulos: 600.000 de lire pe săptămână, adică aproximativ 850.000 de euro. Asta ar însemna că tunarii ar trebui să-i achite anual argentinanului, doar din salariu, 44 de milioane de euro.

Fanii "tunarilor" au reacționat pe rețelele de socializare la aflarea acestei vești și comentariile lor au fost extrem de amuzante. "Messi va veni la Arsenal așa cum voi fi eu președintele Statelor Unite ale Americii" a scris un user pe twitter. "Messi la Arsenal? Cum, nu s-a transferat la Chelsea acum câteva luni?", "Probabilitatea ca Messi să joace la Arsenal este la fel de mare ca probabilitatea ca eu să joc la Barcelona" s-au amuzat alții.

Au existat și câtiva fani ironici însă toți au fost de acord cu un singur lucru. Starul Barcelonei nu va ajunge prea curând la Arsenal. "Messi nu va semna cu Arsenal. Va merge la Southampton" sau "Chiar aveam nevoie să aud ceva atât de amuzant luni dimineață" au mai scris fanii.