• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Manchester United a remizat cu Arsenal, scor 1-1, în etapa a 12-a din Premier League, astfel că trupa lui Jose Mourinho continuă să stea departe de primul loc, deținut de Chelsea (28 de puncte, față de 19 United).

Pe ”Old Trafford” au fost prezenți 75.264 de spectatori, care au creat, ca de obicei, o atmosferă extraordinară. La meci au dorit să asiste și doi fani, care însă nu au avut bilet. Cei doi au încercat o metodă inedită pentru a-și vedea la lucru favoriții, spre uluiala organizatorilor.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Fanii s-au ascuns, vineri, într-o toaletă a stadionului, potrivit BBC. încercând astfel să fie pe arenă a doua zi. Cei doi au participat ca turişti la un tur al stadionului, iar la un moment dat s-au desprins de grup şi s-au ascuns în toaletă. Ei au fost descoperiţi sâmbătă dimineaţă, la o inspecţie de rutină a stadionului, fiind daţi pe mâna poliţiei, care a decis să nu-i reţină.

Clubul Manchester United a precizat că fanii nu prezentau un pericol pentru securitatea spectatorilor de la meciul cu Arsenal şi că ei fuseseră contolaţi foarte bine în momentul în care au intrat pentru a vizita stadionul.

Revenind la meci, ”diavolii” au deschis scorul prin Juan Mata, în minutul 68, iar Arsenal a egalat în minutul 89 prin Olivier Giroud.