• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dan Petrescu a spus în repetate rânduri că visează să antreneze în Anglia, acolo unde s-a simțit foarte bine ca fotbalist, mai ales în perioada în care a evoluat pentru Chelsea, între 1995 și 2000.

Aflat acum la CFR Cluj, unde luptă pentru titlu în Liga 1, Petrescu este foarte apreciat în Anglia, iar Stan Collymore, fostul atacant al lui Liverpool, acum jurnalist, vrea să-l vadă pe tehnicianul ardelenilor în Albion.

Fan al lui Aston Villa, pentru care a jucat între 1997 și 2000, după perioada petrecută la Liverpool, Collymore speră ca Petrescu, fostul său coleg de la Bradford City, să antreneze gruparea din Birmingham.

"Mă bucur să văd că îi merge bine. I-am spus deja, dacă echipa mea, Aston Villa, va avea nevoie de un antrenor, aș fi mai mult decât fericit să îl recomand", a spus Collymore, despre fostul fundaș al lui Chelsea.

Aston Villa este pe locul 5 în liga a doua din Anglia și visează la revenirea în Premier League. Englezii sunt antrenați de mai bine de un an de Steve Bruce (56 de ani).

În sezonul 1981-1982, Aston Villa a câștigat Cupa Campionilor, după ce în finala de la Rotterdam a învins-o cu 1-0 pe Bayern Munchen.