• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

David Luiz nu a fost nici pe banca de rezerve în derby-ul dintre Chelsea şi Manchester United, câştigat cu 1-0 de londonezi, iar presa engleză a aflat motivul pentru care fundaşul brazilian a intrat în dizgraţia lui Antonio Conte.

Luiz i-ar fi reproşat antrenorului italian tactica din meciul cu AS Roma, pierdut cu 0-3 în Liga Campionilor, după ce Conte şi-a pus la zid jucătorii pentru eşecul de pe Stadio Olimpico.

Din acest motiv, Conte l-ar fi scos pe David Luiz din antrenamentul de sâmbătă după numai zece minute, iar sud-americanul a privit de pe margine restul şedinţei de pregătire.

Luiz s-a antrenat singur duminică, în ziua meciului cu Man. United, la baza de pregătire de la Cobham, iar viitorul său pe Stamford Bridge este incert.

Fundaşul în vârstă de 30 de ani a fost titular în opt dintre cele 11 jocuri ale lui Chelsea din acest sezon de Premier League (a marcat şi un gol), iar în Liga Campionilor a înscris o dată în cele trei partide jucate.

Conte i-a transmis un mesaj clar lui David Luiz după victoria cu Manchester United: "Trebuie să muncească mult indiferent dacă este pe bancă sau în tribune. Andreas Christensen este prezentul şi viitorul lui Chelsea".

Danezul Christensen (21 de ani) a ajuns în această vară la Chelsea, de la Borussia Monchengladbach.

David Luiz a fost readus de Chelsea de la PSG în 2016 pentru 38,5 milioane de euro, după ce a fost vândut de londonezi pentru 50 de milioane la Paris în 2014.

În 2011, Chelsea l-a cumpărat pe Luiz de la Benfica în schimbul a 30 de milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT