• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Scoţianul David Moyes a fost numit antrenor al echipei engleze de fotbal West Ham United, au anunţat marţi oficialii "ciocănarilor".

"Credem că David este omul care poate redresa situaţia formaţiei şi care poate scoate ce au mai bun jucătorii echipei", se arată într-un comunicat al clubului.

Moyes l-a înlocuit pe banca tehnică pe croatul Slaven Bilic, concediat luni după înfrângerea categorică suferită pe teren propriu în faţa formaţiei FC Liverpool (1-4), în urma căreia londonezii au ajuns în zona retrogradabilă din Premier League.

Moyes, fără echipă din luna mai după concedierea de la Sunderland, a menţionat încă de luni că este interesat să preia pe West Ham.

"Mereu am spus că vreau să antrenez din nou o echipă de club. Dacă va apărea oportunitatea potrivită, voi fi interesat", declara Moyes, 54 ani.

Fostul antrenor al lui Everton (2002-2013) și Manchester United (2013-2014) nu a avut noroc la echipele pe care le-a pregătit în ultimii ani, Real Sociedad şi Sunderland, ambele obţinând rezultate sub aşteptări sub "bagheta" scoţianului.

Agerpres