• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Kevin De Bruyne vrea un salariu la nivelul starurilor lui Paris Saint Germain, Neymar şi Kylian Mbappe.

Mijlocaşul belgian al lui Manchester City mai are patru ani de contract cu gruparea de pe Ettihad, însă nu e deloc mulţumit cu actualul salariu, de 7,3 milioane de euro pe an.

Are pretenţia de a primi o remuneraţie de patru ori mai mare, pentru a ajunge la nivelul celor doi jucători aduşi de PSG în această vară, care câştigă 29,2 milioane de euro pe an. PSG a plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar şi va plăti 180 de milioane în schimbul lui Mbappe.

"Discutăm cu City şi mă voi întâlni cu cei de acolo pentru a vedea cum vom îmbunătăţi contractul. De Bruyne are multe opţiuni", a declarat agentul fotbalistului belgian, Patrick De Koster în presa engleză.

De Bruyne are două goluri şi şase pase decisive în acest sezon pentru Manchester City. Două dintre assist-uri au venit chiar sâmbătă, în victoria cu 7-2 contra lui Stoke City.

De la momentul debutului său la City, din septembrie 2015, niciun alt jucător din Premier League n-a mai oferit atâtea pase decisive precum Kevin De Bruyne, care a reuşit 32 de assist-uri.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani are 67 de pase decisive de la începutul sezonului 2012-2013 încoace. E depăşit la acest capitol, din top 5 ligi europene, doar de Lionel Messi (68).

74 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru transferul lui De Bruyne de la Wolfsburg, din 2015

69 de meciuri are De Bruyne pentru City

14 goluri a marcat belgianul pentru "cetăţeni"

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT