• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

David de Gea și-a dat acordul vara trecută pentru un transfer la Real Madrid, dar tranzacția a picat după ce actele au fost depuse după ora închiderii perioadei de mercato. Poartarul iberic spune că acum vrea să devină o legendă a lui Manchester United.

Imediat după ce Real a primit interdicție la transferuri pentru două perioade de mercato, începând cu vara lui 2016, s-a vehiculat din nou posibilitatea ca De Gea să ajungă pe Bernabeu, încă din această iarnă. Acesta a negat însă acest lucru, într-un interviu pentru Sky Sports.

“Sunt fericit, mă bucur că sunt aici și cred în această echipă. Schmeichel și Van Der Saar au fost cei mai mari portari din Premier League, sunt legende ale acestui club și asta e ceea ce-mi doresc pentru mine. Mă antrenez zi de zi pentru a fi cel mai bun portar din lume. Asta e ținta mea. Nu sunt sigur cine e acum cel mai bun, dar eu asta vreau. Și să câștig trofee cu Manchester United.”, a spus portarul în vârstă de 25 de ani.

De Gea și-a prelungit în septembrie contractul cu United, noua înțelegere urmând să expire în 2019.