• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Arsene Wenger (68 de ani) a respins posibilitatea ca oficialii lui Arsenal să fie de acord cu transferurile lui Mesut Ozil şi al lui Alexis Sanchez în perioada de mercato din ianuarie, chiar dacă cei doi vor intra în ultimele șase luni de contract.
Totuși, tehnicianul a lăsat o ”portiță” și a spus că doar dacă vor apărea oferte incredibile și de nerefuzat atunci cei doi ar putea pleca de la Londra.

”Mă aştept, desigur, ca ei să rămână alături de noi şi după luna ianuarie. Când timp sunt aici, vor da tot ceea ce au mai bun pentru acest club.

În mintea mea, ei vor rămâne până la sfârşitul sezonului şi, dacă nu se va întâmpla ceva incredibil, nu cred că asta se va schimba”, a spus Wenger miercuri, în cursul unei conferinţe de presă.

Chestionat dacă Ozil şi Sanchez vor rămâne la clubul londonez şi după acest sezon, Wenger a precizat: "Nu sunt doar eu cel care trebuie decidă asta. Şi ei trebuie să se decidă, la rândul lor”.

Totuși, diriguitorii ”tunarilor” n-au renunțat la ideea de a-i convinge pe cei doi jucători să semneze prelungirea contractelor. În caz contrar, ei vor putea negocia cu alte cluburi, începând din ianuarie, mai ales că la vară vor deveni liberi de contract.

Presa din Spania scrie că Ozil va ajunge gratis la Barcelona, la finalul sezonului, în timp ce despre Sanchez se spune că are șanse mari de a îmbrăca tricoul lui PSG din sezonul viitor.

Pe lângă City și PSG, Alexis mai este dorit și de Bayern Munchen.

În cazul în care el nu va pleca de la Arsenal în iarnă și-i va părăsi pe ”tunari” liber, în vară, acesta ar putea obține însă un salariu mult mai mare. Daily Mirror scrie că Sanchez va încerca să obțină în jur de 350.000 de lire sterline pe săptămână, adică în jur de 20,5 de milioane de euro anual.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT