• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00)

Zlatan Ibrahimovic a refuzat o ofertă de 100 de milioane de euro în această vară. Agentul său, Mino Raiola, a dezvăluit în Il Giornale că suedezul a fost momit cu această sumă impresionantă de un club important din China.

La doar câteva luni de la transferul la United, Ibrahimovic a reuşit deja să impresioneze în multe rânduri, chiar dacă după ultimele evoluţii au existat şi voci care l-au criticat.

Nordicul este marele pariu al lui Mourinho şi marea speranţă a suporterilor pentru un nou titlu, după era "Ferguson". Poreclit "omul trofeu", pentru faptul că are "lipici" la campionat, Ibra a avut o variantă mult mai tentantă după despărţirea de PSG.

Conform lui Mino Raiola, chinezii, care în ultimii doi ani au reuşit nişte transferuri impresionante, i-au oferit în vară 100 de milioane de euro pentru a juca în Asia. "Ştiţi ce mi-a zis? "Pe mine nu mă interesează banii, eu vreau trofee", a explicat impresarul pentru sursa citată.

Totuşi, cu 11 milioane de euro/anual la United, Zlatan nu e în topul celor mai bine plătiţi fotbalişti din lume. El chiar a glumit pe seama acestui fapt de curând. Întrebat de un jurnalist ce îi lipseşte cel mai mult de la Paris, acesta a răspuns, fără a sta pe gânduri: "Salariul!".