• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Ies la iveală noi amănunte despre noaptea de pomină a lui Wayne Rooney, care s-a încheiat cu arestarea fotbalistului de 31 de ani pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În momentul în care a fost oprit de poliţie, jucătorul lui Everton nu era singur, ci alături de o femeie, a cărei maşină o conducea şi care a făcut o serie de dezvăluiri în presa engleză.

"Îmi admira întruna sânii şi mă întreba cât de mari sunt şi dacă sunt naturali. Ne-am sărutat puţin, ne-am îmbrăţişat şi am făcut câteva glume nevinovate. Nu sunt o femeie care distruge căsnicii", a povestit Laura Simpson, pentru MailOnline.

Femeia a mai spus că Rooney era nervos şi preocupat în momentul în care poliţia l-a tras pe dreapta, deşi recunoaşte că nu ştie exact unde se afla, din cauza cantităţii de alcool consumat.

Soţia fotbalistului, Coleen, care este însărcinată cu al patrulea copil al cuplului, a revenit de urgenţă în Marea Britanie, după arestarea lui Rooney.

Coleen şi copiii se aflau în vacanţă în Spania, în momentul în care a apărut informaţia despre arestarea celui mai bun marcator din istoria naţionalei Angliei.

După ce a petrecut câteva ore în arest, Rooney a fost eliberat şi urmează să apară în faţa unui judecător pe 18 septembrie, la o zi după revenirea ca adversar pe Old Trafford.