• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Harry Kane este considerat un jucător indispensabil pentru Tottenham, în ultima perioadă a devenit un om important și la naționala Angliei, însă Dele Alli are șanse mari să devină cel mai bine plătit din lotul celor de la Spurs.

În prezent, Kane și Lloris sunt cei mai bine plătiți la Tottenham (112.000 de euro pe săptămână), însă cei doi pot fi depășiți de Alli, care a cerut un contract de 180.000 de euro.

Conducerea lui Tottenham și fotbalistul de 21 de ani se vor așeza în cel mai scurt timp la masa tratativelor, asta deși Alli mai are încă patru ani de contract, prin care câștigă în jur de 56.000 de euro pe săptămână.

În acest an, Dele Alli a fost dorit atât de Real, cât și de Barcelona. Mijlocaşul ofensiv a rămas în cele din urmă la Tottenham, în condițiile în care londonezii au cerut pentru acesta 150 de milioane de euro.

Dele Alli a marcat de două ori în acest sezon de Premier League, în șapte etape.