• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Portarul Costel Pantilimon apare în topul celor mai frumoase parade din acest sezon de Premier League, într-un videoclip postat pe contul oficial de Facebook al eșalonului de elită din Anglia.

Internaționalul român are o companie selectă în topul făcut de britanici, care au inclus în videoclip și parade ale altor goalkeeper-i cu state vechi în Premier League, cum ar fi Joe Hart, fostul său coleg de la Manchester City, dar și Petr Cech (Arsenal), Tim Krul (Newcastle), sau Simon Mignolet (Liverpool).

Unii fani englezi s-au arătat dezamăgiți că nu au fost incluși Thibaut Courtois (Chelsea), De Gea (Manchester United) sau chiar rezerva lui Pantilimon de la Sunderland, Vito Mannone.

Click aici pentru VIDEO cu cele mai tari parade din Premier League în acest sezon

20 de meciuri are Costel Pantilimon în echipa națională a României, pentru care a debutat în 2008. În 9 dintre ele nu a încasat gol.