• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul atacant al celor de la Chelsea, Didier Drogba, consideră că influența managerului Jose Mourinho asupra jucătorilor s-a diminuat din cauza gestionării defectuoase a relației pe care o are cu aceștia.

Al doilea mandat al lui Mourinho pe banca grupării londoneze a luat o intorsătură dramatică în actualul sezon, în ciuda faptului că Chelsea a câștigat titlul în Premier League sezonul trecut.

Chelsea a pierdut șapte partide în primele 12 etape susținute din actualul sezon și ocupă un incredibil loc 16 în clasament, astfel că au apărut tot mai multe întrebări legate despre viitorul său pe ”Stamford Bridge”.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Potrivit mai multor informații apropiate clubului, se pare că Mourinho a pierdut vestiarul, fapt confirmat și de Drogba, atacantul care și-a încheiat socotelile cu Chelsea în vara trecută pentru a semna cu Montreal Impact.

”Eu cred că problemele intervin în cicluri de câte trei ani și am ajuns acum la sfârșitul unui astfel de ciclu”, a spus Drogba în autobiografia sa. 

”La începutul celui de-al patrulea sezon, cred că am ajuns la un punct în care mesajul său era greu de recepționat. Am încercat să-l ascultăm, să-l înțelegem, dar cumva am pierdut un pic din ceea ce ne-a făcut speciali”, a spus Drogba.