• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce l-a luat cu 85 de milioane de euro pe Lukaku, jucător care a fost dorit și de Chelsea în această vară, iar Jose Mourinho este pe cale să îi dea o noă lovitură fostei sale echipe, campioana din Premier League. "Diavolii" au rămas în prim-plan pentru transferul lui Nemanja Matic.

Mijlocașul sârb a fost și pe lista lui Juventus, dar campioana Italiei a ieșit din cursă, după ce a aflat suma cerută de londonezi în schimbul transferului: 45 de milioane de euro. Chelsea i-a transmis jucătorului că poate pleca și mai rămâne de văzut dacă Mourinho și United vor acționa, după ce au rămas favoriți în cursa pentru semnătura lui Matic (28 de ani).

Sârbul a devenit principala țintă pentru Jose Mourinho în vedere acoperirii postului de mijlocaș central, după ce Tottenham a cerut 67,5 milioane de euro pentru Eric Dier. Matic așteaptă să i se clarifice situația, fiindcă londonezii nu și-au actualizat pretențiile în ceea ce-l privește.

Chiar dacă Chelsea ar dori să-l dea la Juventus, pentru a-l ține departe de United, retragerea italienilor îl aduce pe sârb mai aproape de Old Trafford. Jucătorul îl cunoaște pe Mourinho și portughezul l-ar dori cu siguranță.

4 trofee a câștigat Nemanja Matic la Chelsea: două titluri în Premier League (2015, 2017), Cupa Angliei (2010) și Cupa Ligii Angliei (2015). Un titlu și Cupa Ligii Angliei au fost cucerite cu Jose Mourinho antrenor.

32 de meciuri și un gol are Matic în naționala mare a Serbiei.