• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce a spulberat recordul istoric pentru cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un jucător, după ce l-a adus pe Paul Pogba cu 105 milioane de euro, Manchester United pregătește o nouă mutare de senzație.

Echipa antrenată de Jose Mourinho a pus ochii pe Antoine Griezmann, pe care îl vede drept înlocuitorul lui Wayne Rooney, care deja a anunțat că se va retrage din fotbalul internațional după CM 2018. Dacă îl va dori, însă, formația de pe Old Trafford va trebui să plătească mai mult decât cele 105 milioane achitate pentru conaționalul său Paul Pogba, scrie presa engleză.

Cu toate acestea, conștient de interesul altor cluburi pentru el, Antoine Griezmann a dezvăluit că nu va pleca de la Atletico doar dacă va pleca și antrenorul Diego Simeone.

”Înainte să-mi prelungesc contractul cu Atletico, l-am sunat pe Simeone. Mi-a confirmat că rămâne. Abia apoi am fost de acord cu rămânerea la Madrid. Aș pleca de aici doar dacă pleacă el”, a povestit Griezmann, într-un interviu acordat presei din țara sa.

Francezul de 25 de ani a marcat 44 de goluri în campionatul spaniol în ultimele două sezoane.