• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06: Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2), Halep - Pironkova (în jurul orei 19:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Antoine Griezmann este cel mai dorit jucător din lume: pentru semnătura atacantului francez al lui Atletico Madrid se luptă 4 dintre cele mai importante cluburi ale Europei. După Manchester United, Chelsea şi PSG, Manchester City a intrat şi ea în cursă.

Pep Guardiola e dispus să plătească 78 de milioane de euro, anunţă Mirror, pentru a aduce un plus de forţă într-un atac din care face parte şi Kun Aguero. Griezmann a ajuns pe Vicente Calderon în 2014 şi a marcat deja 50 de goluri pentru echipa lui Simeone.

Tot mai multe indicii duc la despărţirea golgheterului Campionatul European de Atletico, chiar dacă acesta şi-a prelungit recent contractul. Faptul că Diego Simeone a dat semnale clare că va pleca de pe Vicente Calderon contează enorm în eventuala decizie a acestuia.

Mourinho l-a vrut pe Griezmann (25 de ani) și în 2015, pe când antrena la Chelsea, iar francezul câștiga titlul în Spania cu Atletico Madrid. În cele din urmă, pe Stamford Bridge a ajuns Pedro, de la Barcelona.

La United joacă deja doi francezi: Anthony Martial și Paul Pogba, iar Mourinho mizează pe relația bună a lui Griezmann cu cei doi, pentru a-l convinge să aleagă Old Trafford, potrivit publicației spaniole As.

PSG a fost la un pas în această vară de transferul lui Neymar, dar, după ce brazilianul a rămas la Barcelona, campioana din Hexagon a găsit înlocuitorul perfect după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic: este vorba de perla lui Diego Simeone, Antoine Griezmann.

Antoine Grizemann este jucătorul care a pus capăt hegemoniei lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo în La Liga. Francezul de la Atletico Madrid a fost desemnat cel mai bun jucător din ediţia trecută a campionatului Spaniei, într-o gală desfăşurată la Valencia şi dominată de formaţia de pe Vicente Calderon.