• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zlatan Ibrahimovic a avut un început excelent la Manchester United, unde lucrează din nou cu Jose Mourinho, la 7 ani distanță de la colaborarea de la Inter Milano. Atacantul suedez a dezvăluit care e singurul mare regret pe care îl are, legat de munca alături de tehnicianul lusitan.

Zlatan se simte foarte bine sub comanda lui Mourinho: a marcat de 4 ori în primele 3 meciuri oficiale ale lui Manchester United în acest sezon. La vârsta de 34 de ani, a fost integralist în cele 3 meciuri de campionat de până acum și așteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu Manchester City, acolo unde antrenează Josep Guardiola, singurul tehnician cu care a avut o relație tensionată și cel care l-a făcut să plece de la Barcelona după un singur sezon.

"Regret doar că nu am apucat să joc sub comanda lui Mourinho pentru mai mult timp. Când a venit din nou ocazia ca el să îmi fie din nou antrenor la United, a fost o decizie ușoară. Mourinho este creierul, știe totul despre fotbal. De ce să nu vrei să fii antrenat de el? Sunt la un club extraordinar, cu un antrenor extraordinar, fani extraordinari, iar pentru ei vreau să am o evoluție cât mai de succes", a spus Zlatan Ibrahimovic.

Înaintea derby-ului din Manchester, Zlatan i-a făcut un cadou portarului de la City, cel mai nou transfer al echipei lui Guardiola: un echipament de antrenament produs de firma sa de articole sportive.