• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deşi l-a ratat pe Luiz Adriano, Dan Petrescu este pe cale să facă alte două transferuri sonore. Fredy Guarin (Inter) este aproape de Jiangsu Suning şi, mai nou, chinezii se interesează de posibila achiziţie a lui Ramires (Chelsea).

Oficialii lui Jiangsu Suning sunt decişi să îi ofere lui "Super Dan" o formaţie care să se bată la titlu. Cu toate că s-a discutat în această iarnă despre schimbarea tehnicianului român, acesta se pare că va primi în continuare credit. Şi, la fel de important, va avea şi fotbalişti de clasă, cu ajutorul cărora să îşi realizeze obiectivele.

În cele din urmă Luiz Adriano a refuzat oferta asiaticilor, însă board-ul trupei lui Dan Petrescu e în negocieri avansate pentru Guarin şi pentru Ramires. Pentru ultimul, Sky anunţă că a fost pregătită deja o ofertă de aproximativ 32 de milioane de euro. Londonezii nu au niciun motiv să nu îi dea drumul brazilianului, în condiţiile în care acesta e din ce în ce mai rar o soluţie pentru primul "11". Mai mult, acest transfer i-ar oferi trupei de pe Stamford Bridge lichidităţile necesare pentru transferul lui Teixeira (Şahtior).

În vârstă de 28 de ani, Ramires a fost transferat în 2010 de Chelsea. A strâns în 5 ani pe Stamford Bridge 160 de partide. El a fost o prezenţă constantă şi la naţionala Braziliei, pentru care a adunat 52 de selecţii.