• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul medic al campioanei Angliei, Eva Carneiro, a demisionat de la Chelsea după criticile pe care i le-a adus Jose Mourinho, iar ulterior l-a chemat în instanță pe managerul portughez, dar și clubul. Eden Hazard poate fi audiat ca martor principal în acest proces.

Belgianul n-ar dori să fie implicat în acest caz, dar nici nu va putea să refuze prezența, dacă va fi citat de Tribunalul Muncii care va judeca la începutul anului viitor reclamația Evei Carneiro. Aceasta a chemat în judecată clubul pentru că a forțat-o să demisioneze.

Dacă va fi audiat, Hazard va trebui să confirme dacă a solicitat sau nu intervenția echipei medicale în meciul de pe 8 august cu Swansea, încheiat 2-2. Carneiro a intervenit și Mourinho a reacționat urât, nemulțumit că Chelsea a rămas cu 9 oameni pe teren, după ce Hazard a fost nevoit să iasă, din cauza intervenției medicale. Londonezii aveau și un om eliminat.

Camerele de luat vederi au surprins momentele în care se pare că Hazard solicită intervenția medicilor, dar numai o declarație oficială a sa poate sau nu confirma acest lucru.

Ulterior, managerul portughez a criticat-o public pe Carneiro și decizia acesteia de a interveni.

Eva Carneiro a fost îndepărtată din postul de la prima echipă imediat după meciul cu Swansea, iar apoi a părăsit clubul, forțată, spune ea, de atitudinea conducerii și de Jose Mourinho. Părțile nu au ajuns la o înțelegere financiară în ceea ce privește despărțirea și de aceea medicul a acționat clubul în instanță.