• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Presa britanică insistă că Manchester United vrea să-l achiziționeze pe Gareth Bale, fotbalist care nu este privit cu ochi buni pe ”Santiago Bernabeu”. Internaționalul galez nu traversează cele mai bune momente la Real Madrid, după ce a suferit mai multe accidentări. Conform informațiilor publicate, ”diavolii roșii” ar urma să plătească mai mult de 100 de milioane de euro pentru transferul galezului.

În timp ce Gareth Bale continuă să traverseze un ”infern” cauzat de ultima accidentare, după ce a fost diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a mușchiului aductor, presa din Regat remarcă din nou faptul că Manchester United încercă să-l transfere în cursul verii următoare. În ediția de sâmbătă a publicației Daily Mirror, jurnaliștii britanici prezintă a treia ofertă pe care gruparea de pe ”Old Trafford” o va înainta Realului. Echipa condusă de Jose Mourinho vrea să pună pe masă în schimbul lui Gareth Bale aproximativ 112 de milioane de euro. Potrivit sursei precizate, United nu se teme pentru accidentările pe care fotbalistul le-a suferit și spune că este decisă să ofere suma vehiculată.

Informația vine la o zi după ce teamtalk.com a anunțat că Tottenham a făcut o primă ofertă pentru Gareth Bale, fotbalist care are zilele numărate pe Bernabeu. Spurs e gata să plătească 60 de milioane de euro pentru a-l aduce înapoi pe galez.

Real pare decisă să se despartă de Gareth Bale, madrilenii fiind exasperați de accidentările repetate ale galezului, pe care au dat peste 100 de milioane de euro, în urmă cu 4 ani.