• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sub comanda lui Jose Mourinho, Manchester United a avut un start de sezon mai slab decât cu Moyes sau Van Gaal, iar tehnicianul portughez are deja o listă de jucători de care vrea să se despartă în această iarnă.

Pe lângă cei 8 fotbaliști aflați pe "lista neagră", britanicii de la Daily Mail au mai dezvăluit, marți, două nume cu care va începe "curățenia" de la United: Luke Shaw și Chris Smalling.

"Avem jucători cu probleme (n.n. accidentări), dar avem şi jucători care intră în teren chiar dacă au probleme", a spus Mourinho după meciul cu Swansea, câștigat de Manchester United cu 3-1.

Smalling și Shaw sunt cei la care antrenorul a făcut referire. Primul a jucat cu Chelsea pe 23 octombrie, după două injecții cu analgezice, dar de atunci nu a mai apărut în echipa lui United. Cel de-al doilea a revenit după o accidentare severă și a adunat câteva meciuri, dar încă se mai resimte.

Amândoi i-au spus lui Mourinho înaintea meciului că nu pot juca sau că nu sunt la 100% din capacitatea fizică, ceea ce l-a făcut pe tehnician să nu îi folosească deloc, apoi să le critice atitudinea.

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, nu i-a luat în lot pentru meciurile cu Scoția și Spania, dar i-a apărat în fața lui Mourinho: "Dacă sunt neserioși? Nu-l știu prea bine pe Chris Smalling, dar după ce am lucrat cu el nu am impresia că ar putea lăsa echipa la nevoie. Pe Luke Shaw îl știu bine și a avut o accidentare gravă. A fost la lot în septembrie sub comanda lui Sam Allardyce și avea probleme la picior, deci cu siguranță are ceva. După o accidentare atât de severă, trebuie să avem grijă și trebuie să avem încredere în echipele medicale".