• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Încă de la începutul anului curent, lui Chelsea i s-a aprobat proiectul de reconstrucție a stadionului ”Stamford Bridge”, care are drept obiectiv extinderea capacității tribunelor de la 41.600 cât are acum și până la 60.000 de locuri. Costul lucrărilor, estimat de specialiștii din club, a fost de 500 de milioane de lire sterline, doar că după câteva luni acesta a crescut treptat la suma de un miliard de lire sterline. Arena va deveni cea mai scumpă din Europa.

În timpul lucrărilor, Chelsea ar putea fi nevoită să găsească temporar o arenă nouă. Cele două opțiuni pe care Chelsea le ia în considerare sunt stadioanele Wembley și Twickenham. În cursul zilei de vineri însă, publicația Times notează că bugetul londonezilor va trebui însă dublat pentru că suma de 500 de milioane de lire sterline nu va acoperi costul total al lucrărilor.

”Chelsea a majorat în mod semnificativ costul proiectului pentru reconstruirea stadionului ”Stamford Bridge” la peste 1 miliard de lire sterline, ceea ce ar face din acesta să fie cel mai scump stadion din Europa. Asta-i o greșeală de calcul greșit. O mare greșeală”, au notat jurnaliștii.

De parcă dezvăluirile jurnaliștilor legate de costul ridicat nu ar fi de ajuns, iubitorii de fotbal fac glume despre noul design al arenei, pe care îl compară cu plăcile de bază intel sau cu diverse obiecte pe care le întâlnim în bucătărie. Cele mai bune glume legate de noul stadion al lui Chelsea sunt mai jos: