• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Presa din Anglia anunţă că Eva Carneiro a chemat în instanţă clubul Chelsea şi pe Jose Mourinho, după ce nu a avut succes la un tribunal al muncii, în urma modului în care a fost concediată de londonezi.

Conform telegraph.co.uk, după o audiere care a avut loc miercuri, la care nu a fost prezent niciun reprezentant al clubului şi nici Mourinho, Carneiro îi va trimite la tribunal pe oficiali şi pe managerul lusitan, la finalul acestui sezon.

În urma acestui proces, Carneiro aşteaptă revenirea în funcţia de doctor principal al lui Chelsea, daune pentru discriminare sexuală din partea lui Mourinho, dar şi compensaţii din partea clubului.

Eva Carneiro a fost îndepărtată din postul de la prima echipă imediat după meciul cu Swansea, iar apoi a părăsit clubul, forțată, spune ea, de atitudinea conducerii și de Jose Mourinho. Părțile nu au ajuns la o înțelegere financiară în ceea ce privește despărțirea și de aceea medicul a acționat clubul în instanță.

Eva Carneiro, 42 de ani, lucra la Chelsea din 2009, iar din 2011 a fost mutată la prima echipă la solicitarea lui Andre Villas Boas. Încă de la 16 ani era decisă să se facă doctor şi să lucreze în domeniul sportiv. Născută în Gibraltar, din tată spaniol şi mamă englezoaică, Eva a studiat medicina la Universitatea din Nottingham. Apoi a fost, încă doi ani, şi la facultatea de specialitate din Melbourne, Australia, apoi şi-a completat studiile la Queen Mary University of London.