• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rămasă fără antrenor de luna trecută, atunci când olandezul Roland Koeman a fost demis, Everton vrea să dea o lovitură importantă de imagine. Formația de pe Goodison Park vrea să-l aducă pe Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico Madrid.

Informația a fost furnizată de un celebru jurnalist de la Sky Sports, care a precizat că antrenorul sud-american este prima opțiune a patronului "Caramelelor".

"Everton încearcă din răsputeri să găsească un nou manager. Știm cu siguranță că în acest moment testează 4 piste, iar una dintre ele este foarte foarte interesantă. Prima variantă și totodată cea mai mare dorință a patronului Farhad Moshiri este să-l aducă pe Diego Simeone. Dar când un om cu foarte mulți bani vrea asta, orice e posibil. Bineînțeles că va fi extrem de dificil de convins să plece de la Atletico Madrid. Farhad Moshiri cred însă că Diego Simeone este omul potrivit pentru Everton" a declarat Kaveh Solhekol, celebrul jurnalist de la Sky Sports.

Atletico Madrid a anunțat la începutul lui septembrie că Simeone și-a prelungit cu încă doi ani înțelegerea cu formația din capitala Spaniei. Astfel, antrenorul sud-american va rămâne la Madrid până în 30 iunie 2020.Tehnicianul de 47 de ani o pregătește pe Atletico din 2011.

Celelalte trei variante pentru banca trupei din Liverpool sunt Sam Allardyce, Marco Silva și bineînțeles David Unsworth, cel care asigură în acest moment interimatul. Allardyce a fost ultima dată pe banca celor de la Crystall Pallace, după o scurtă trecere pe la naționala Angliei, în timp ce Silva o pregătește pe Watford.

Cu interimarul David Unsworth pe bancă, Everton a disputat 4 meciuri. Formația de pe Goodison Park are un bilanț de 3 înfrângeri și o victorie sub comanda fostului fundaș. În acest moment, "Caramelele" se află doar pe poziția a 15-a în Premier League, cu 11 puncte din tot atâtea partide.