• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Doar pe locul 16 în Premier League, Chelsea are un sezon catastrofal și este deja la 15 puncte distanță de primele două clasate, Manchester City și Arsenal.

În ultima etapă, Chelsea a pierdut cu 0-1 pe terenul celor de la Stoke City, echipă care i-a eliminat recent pe londonezi din Cupa Ligii Angliei, după loviturile de departajare.

Doar rezervă în duelul cu Stoke City, meci în care a fost introdus în minutul 70, în locul lui Pedro, Cesc Fabregas a ținut să dezmintă zvonurile din ultima perioadă, mijlocașul fiind acuzat că a condus o veritabilă revoltă a jucătorilor, furioși pe Jose Mourinho. În același timp, fostul jucător al Barcelonei este convins că formația din Londra va depăși perioada mai puțin bună.

"Rezulatele nu sunt la nivelul jocului nostru, dar eu sunt sigur că vom depăși această perioadă. Am mare încredere în grupul de la Chelsea! Nu cred că trebuie să vorbim despre relația noastră cu Mourinho, împreună trebuie să depășim acest moment mai prost.

Relația cu Mourinho este una bună, așa cum a fost mereu. Atunci când lucrurile nu merg însă bine, trebuie mereu să căutăm alternative", a afirmat Fabregas.