• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Marouane Fellaini s-a accidentat la genunchi la naţionala Belgiei la începutul lunii şi nu mai poate juca o perioadă pentru Manchester United, însă şi-a umplut timpul cu o vizită care a aprins imaginaţia jurnaliştilor.

Mijlocaşul "diavolilor" a fost surprins marţi în timp ce părăsea hotelul în care Paris Saint Germain era cazată în Bruxelles.

Deşi purta o pălărie cu boruri largi, special pentru a nu fi identificat, Fellaini a fost reperat de jurnaliştii prezenţi în preajma hotelului.

Aceştia au început deja să speculeze pe seama unui posibil transfer al mijlocaşului în vârstă de 29 de ani la PSG, în perioada de mercato din iarnă.

Marouane Fellaini se află la Man. United din 2013, atunci când a fost transferat de la Everton în schimbul a 32,4 milioane de euro.

141 de meciuri a jucat Marouane Fellaini pentru Man. United, în toate competiţiile

19 goluri a marcat belgianul pentru "diavoli"

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT