• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Florin Gardoș a suferit o accidentare urâtă la genunchi, în vara lui 2015 și de atunci a stat departe de gazon. Internaționalul român trage tare pentru a reveni cât mai repede pe teren și a dezvăluit într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al lui Southampton când estimează că va putea juca din nou fotbal.

Internaționalul român s-a accidentat la mijlocul lunii iulie, într-un amical al echipei sale de club, Southampton. Gardoș a fost operat la genunchiul drept și se află acum în plină perioadă de recuperare, dar nu vrea să-și grăbească revenirea pe gazon.

"Probabil voi reveni la antrenamentele echipei la începutul lunii februarie. Mă voi pregăti încă vreo câteva săptămâni pentru a mă obișnui din nou cu ritmul de joc și abia apoi voi putea să fiu alături de coechipieri, pe teren. Sper ca lucrurile să meargă bine în continuare, pentru că până acum n-am avut nicio problemă la genunchi, ceea ce e foarte bine. Totul a mers aproape perfect și să sperăm că lucrurile vor continua în acest mod" a dezvăluit Gardoș.

Fundașul cumpărat de Southampton de la Steaua pentru aproape 7 milioane de euro a făcut și un scurt rezumat al perioadei petrecute până acest moment în tabăra "sfinților".

"După primul meu sezon aici eram foarte încrezător pentru că echipa a jucat foarte bine și am terminat campionatul pe o poziție foart bună, ajungând în Europa League. Principalul meu rival pe post era Toby Alderweireld. El a părăsit apoi echipa și credeam voi juca, însă cele întâmplate mi-au arătat că nu poți ști niciodată ce se întâmplă în viață. Uneori poți avea parte de asemenea accidente" a încheiat Gardoș.

Sursa foto: saintsfc.co.uk