• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eddie Nketiah, atacantul lui Arsenal, a acceptat propunerea ”tunarilor” în privința unei noi înțelegeri în care se va bucura de o mărire salarială masivă, de 650%. Noul contract va fi valabil pe următorii cinci ani.

Fotbalistul de doar 18 ani este plătit în momentul de față cu 2.000 de lire sterline pe săptămână. ”Tunarii” îi pregătesc acum noul contract valabil pe următorii cinci ani și care se ridică la suma de 15.000 de lire sterline pe săptămână. Astfel, salariul său s-ar mări cu 650%. Discuțiile despre noul contract urmează să fie încheiate la începutul lunii următoare. Arsene Wenger a început deja să-l folosească în acest sezon pe tânărul atacant și i-a dat credit în partidele cu Norwich din Cupa EFL unde a înscris o dublă și cu Bate Borisov, în Europa League.

Arsenal l-a luat pe Nketiah de la rivala Chelsea în anul 2015 și puștiul a început să impresioneze la ”tunari”. În sezonul de debut pentru Arsenal a înscris nu mai puțin de 24 de goluri. "Nu știu ce s-a întâmplat la Chelsea, dar aici el a înscris goluri multe și m-a impresionat. Nu știu de ce, dar vedeți că sunt fotbaliști care pleacă de la un club la altul și ”explodează”, a fost de părere Arsene Wenger.