• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Philippe Coutinho a fost cel mai dorit jucător de către Barcelona, în această perioadă de mercato, mai ales după plecarea lui Neymar la PSG. Totuși, Liverpool nu l-a lăsat să plece pe brazilian, care își arată frustrarea în această perioadă.

”Nu știm cum să spunem asta. Încă nu putem înțelege de ce Liverpool nu a vrut să îl vândă la Barcelona”, a spus o rudă a jucătorului de 25 de ani pentru spaniolii de la sport.es.

"Vineri, după săptămâni întregi de oferte şi discuţii, Liverpool i-a stabilit preţul lui Coutinho şi ne-a cerut 200 de milioane de euro. O barbarie!

Am decis să refuzăm. Este un exemplu al felului în care este fotbalul din prezent. Ceea ce s-a întâmplat pe piaţa transferurilor în această vară ne-a dus la un model de fotbal cu care nu suntem obişnuiţi", a declarat Albert Soler, directorul sportiv al catalanilor, cu două zile în urmă.

Chiar dacă nu a jucat încă pentru ”cormorani” în Premier League, Coutinho a marcat pentru ”Selecao”, în victoria obținută cu scorul de 2-0 în fața Ecuadorului. Ulterior, el a fost trecut pe lista de Champions League a lui Liverpool pentru sezonul în curs.

”Mă bucur foarte mult că a reușit să înscrie, pentru că trece printr-o perioadă în care este foarte trist. Ne-a ajutat să obținem victoria atunci când a intrat pe teren. Este un jucător foarte bun", declara Neymar, la finalul partidei Brazilia - Ecuador.