• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Florin Gardoş e aproape de revenirea la prima echipă a lui Southampton. Fundaşul român a evoluat 45 de minute pentru echipa a doua a lui Southampton în egalul, scor 0-0, cu Arsenal.

Revenirea apărătorului central pe teren, după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon, s-a amânat în mai multe rânduri. Dar acum, se pare că soarele a răsărit pe strada lui Gardoş, care are în plan să îşi găsească, până la finalul sezonului, un loc în primul 11 al "sfinţilor".

Accidentat grav la genunchi pe 23 iulie 2015, Gardoş a fost indisponibil 270 de zile şi a ratat inclusiv prezenţa la Campionatul European din Franţa. Revenit la antrenamente în februarie, a jucat în câteva partide ale echipei de tineret, apoi s-a accidentat la spate şi a ratat toată perioada de pregătire din vară.

Fotbalistul transferat de Southampton, în 2014, de la Steaua a anunţat, pe 19 septembrie, că urmează să revină pe teren, însă revenirea s-a produs cu o aproape lună întârziere.

"N-am mai postat de ceva timp, pentru că mi-a stat mintea doar la revenirea pe teren, care s-a tot amânat. Până aseară! După o pauză lungă, am jucat 45 de minute pentru echipa a doua, împotriva celor de la Arsenal", a scris Florin Gardoş pe contul său de Facebook, sâmbătă.

De la transferul său în Anglia, fundaşul român a jucat doar 19 meciuri pentru Southampton.