• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steven Gerrard ar putea reveni în Europa, din iarnă. Nu la Liverpool, clubul pentru care a scris istorie, ci la Celtic.

După dezamăgirea provocată de ratarea titlului în 2014, Stevie G a decis, la scurt timp, să părăsească formaţia de pe Stamford Bridge pentru a accepta provocarea numită LA Galaxy.

La începutul lui ianuarie, mijlocaşului de 36 de ani îi va expira contractul cu americanii şi, potrivit Daily Record, nu are nicio intenţie să se retragă. El are deja o ofertă de la Celtic şi e tentat să îi dea curs, acolo urmând a colabora din nou cu fostul antrenor de la Liverpool, Brendan Rodgers.

Ideal pentru fostul căpitan de pe Anfield ar fi fost să se întoarcă "acasă", mai ales că Liverpool e din nou în cărţi pentru a câştiga Premier League. Însă Klopp a fost extrem de categoric în această privinţă, spunând răspicat că Gerrard e oricând binevenit la club, dar într-o funcţie de conducere, nu ca jucător. Cum mijlocaşul crede că nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal ca jucător, el doreşte să mai evolueze, cel puţin până în vara lui 2018.

Celtic este lider autoritar în Scoţia, cu 10 puncte avans faţă de locul secund, ocupat de Aberdeen.

În vârstă de 36 ani, Gerrard a evoluat pentru FC Liverpool între 1998 şi 2015, susţinând 708 meciuri în care a înscris 185 de goluri în toate competiţiile. El a cucerit Liga Campionilor în 2005, Cupa UEFAîn 2001 şi două ediţii ale Cupei Angliei (2001, 2006) alături de "cormorani", dar niciun titlu de campion în Premier League.