• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Aaron Ramsey nu e recunoscut pentru abilitățile sale de a marca, dar atunci când înscrie, mijlocașul galez al lui Arsenal pare că atrage un blestem. A doua zi după aproape fiecare gol semnat de el moare o personalitate mondială. Jurnaliștii englezi au făcut lista cu "victimele".

Ramsey a marcat miercuri seara în partida de vis, 3-3, cu Liverpool, iar joi a încetat din viață actorul britanic Alan Rickman, cunoscut pentru rolul profesorului Severus Snape, din seria Harry Potter. Rickman e ultima “victimă” a golurilor fotbalistului lui Arsenal.

Lista începe pe 16 octombrie 2009, când Ramsey marca primul gol ca internațional galez, contra reprezentativei Liechteinshtein, iar două zile mai târziu murea cunoscutul ziarist sportiv spaniol Andres Montes. Apoi, la câteva ore după golul său de pe 16 noiembrie, contra Scoției, a murit Antonio de Nigris, internațional mexican.

Apoi, în 2011, Osama bin Laden, Steve Jobs, Muamar Al-Gaddfi, au încetat din viață la o zi după reușite ale lui Ramsey, în 2012 Whitney Houston, în 2013 pianistul de jazz Bebo Valdes, fostul boxer Ken Norton și actorul Paul Walker, în 2014 Rubin Hurricane Carter și Robin Williams.

În acest an, Ramsey a marcat pe 9 ianuarie în meciul de cupă cu Sunderland, iar o zi mai târziu a decedat legendarul David Bowie.

Sursă foto: lainformacion.com