• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Relația dintre Josep Guardiola și Yaya Toure a fost în prim-plan de la instalarea tehnicianul spaniol pe banca lui Manchester City, iar acum e din nou în centrul atenției, după ce ivorianul a înscris două goluri și a adus victoria "cetățenilor" în ultima etapă.

Mijlocașul și-a cerut scuze în mod public pentru "neînţelegerile" generate de declaraţiile impresarului său și a fost titularizat sâmbătă, în deplasarea de la Crystal Palace, când a bifat și prima apariție oficială în acest sezon. El a fost și cel care a adus victoria strânsă a lui City, marcând ambele goluri în succesul cu 2-1.

După meci, Guardiola a recunoscut că, din poziția pe care o ocupă, poate face și greșeli, recunoscând că marginalizarea lui Yaya Toure nu a fost o soluție câștigătoare.

"Sunt aici pentru a lua decizii. Poate că fac și greșeli, dar trebuie să iau decizii și respect faptul că nu toată lumea poate să fie de acord cu mine, asta s-a întâmplat. Am vorbit cu Yaya de multe ori luna trecută, pentru că a fost jucătorul meu și la Barcelona. Îl știu foarte bine, așa că știu și ce fel de jucător e și nu e niciun dubiu. Dacă era vreunul, nu era aici. E încă un concurent pentru mijlocașii noștri și ne crește nivelul", a spus Josep Guardiola, după meciul câștigat de Manchester City cu Crystal Palace.

VEZI AICI GOLURILE MARCAT DE YAYA TOURE