• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Pep Guardiola o va mai antrena pe Bayern Munchen doar până la finalul acestui sezon, iar speculații în privința viitorului său club s-au tot făcut în ultima perioadă. Deși s-a scris că Pep s-ar fi înțeles cu Manchester City, rivala United tatonează și ea această pistă.

Cum Louis Van Gaal are șanse minime să mai continue pe "Old Trafford", fiind chiar în pericol să nu încheie acest sezon, Manchester United caută o variantă cât mai bună pentru banca tehnică.

Săptămâna trecută, șefii lui United s-au întâlnit la un hotel din Paris cu tehnicianul de 45 de ani, după cum a aflat jurnalistul Thierry Marchand, de la France Football.

De altfel, Pep Guardiola a anunțat la începutul acestui an că intenționează să antreneze în Premier League, după despărțirea de Bayern Munchen, formație cu care are șanse mari să câștige din nou campionatul, avansul bavarezilor față de Borussia Dortmund fiind de 8 puncte.

Bundesliga se reia vineri seara, atunci când Bayern va juca primul meci oficial din 2016, pe terenul lui Hamburger SV.