• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Pep Guardiola caută în continuare să-și întărească defensiva, asta deși i-a transferat pe cei mai scumpi doi fundași din istoria fotbalului (Kyle Walker - 51 de milioane de euro și Benjamin Mendy - 57,5 milioane de euro).

Potrivit presei britanice, Manchester City este foarte aproape să-l transfere pe Jonny Evans de la West Bromwich Albion, în schimbul a 30 de milioane de lire sterline (32,6 milioane de euro), asta după ce, precedenta ofertă (19 milioane de lire) a fost refuzată.

Fundașul central nord-irlandez în vârstă de 29 de ani a ajuns pe ”The Hawthorns” în urmă cu doi ani, atunci când nu și-a mai găsit locul la Manchester United, în locul lui Louis van Gaal.

Între timp, Evans a început să evolueze cu regularitate la West Brom, dar, în această vară, a refuzat să semneze prelungirea contractului care va expira peste doi ani.

Produs de Manchester United, acesta a fost împrumutat de ”diavolii”, la început carierei, la Antwerp și Sunderland, iar apoi a fost promovat în prima echipă de Sir Alex Ferguson.

În 2015, după ce nu s-a impus ca titular pe Old Trafford, el a fost cedat la clubul de lângă Birmingham pentru 8,3 milioane de euro, iar în prezent este cotat la șapte milioane de euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT