• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Manchester City a învins-o pe rivala United, pe Old Trafford, cu 2-1, într-unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale anului, care i-a avut în prim-plan pe Jose Mourinho şi Pep Guardiola. Meciul din etapa a patra din Premier League a început şi s-a terminat cu o îmbrăţişare caldă între cei doi.

"Cetăţenii" au dominat prima parte a meciului şi au condus cu 2-0, după reuşitele lui De Bruyne (15) şi Iheanacho (36), ambele după greşeli de poziţionare comise de Blind.

Totuşi, Blind nu a fost singurul responsabil cu gafele: Claudio Bravo, aflat la debutul în tricoul lui City, i-a făcut două cadouri lui Zlatan Ibrahimovic, dar suedezul nu a profitat decât o dată (42).

Repriza a doua a adus ocazii de a marca de ambele părţi, dar scorul a rămas neschimbat şi Manchester City ajunge la 4 victorii în primele 4 etape, Pep fiind doar al patrulea manager care reuşeşte această performanţă în Premier League, după Mourinho, Hiddink şi Ancelotti).

Aceasta a fost a 17-a întâlnire directă dintre Mourinho şi Guardiola, ibericul fiind în avantaj: a înregistrat 8 victorii, 6 egaluri şi 3 înfrângeri.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI