• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Manchester City dorește să-și întărească defensiva. Pep Guardiola a pus ochii pe spaniolul lui Arsenal, Hector Bellerin. Jucătorul de 21 de ani este un produs al academiei Barcelonei.

Bellerin evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar este extrem de ofensiv, fiind unul dintre cei mai rapizi jucători din lume. Cum 4 dintre fundașii lui Manchester City, Aleksandar Kolarov, Gael Clichy, Pablo Zabaleta și Bacary Sagna, sunt trecuți de 30 de ani, Guardiola caută să asigure viitorul echipei pa care o antrenează.

Se pare că Hector Bellerin ar fi tentat de o mutare la Manchester City. Spaniolul mai are contract cu echipa din capitala Angliei până în 2019 și ar fi refuzat o nouă înțelegere cu Arsenal care i-ar fi adus un salariu de 50.000 de lire pe săptămână.

Bellerin a fost cumpărat de Arsenal de la Barcelona în 2011, pe când avea doar 16 ani. În acest moment fundașul este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 18 milioane de euro.

7 partide a evoluat Bellerini pentru Arsenal în acest sezon de Premier League.