• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gheorghe Hagi a vorbit despre lupta la titlu a fostului său coleg de la Barcelona, Josep Guardiola, care în această vară a preluat banca lui Manchester City. "Regele" vede un duel în 4 pentru primul loc în Anglia, potrivit unui interviu acordat în presa britanică.

”Hagi, 51 de ani, al cărui picior stâng a uimit iubitorii de fotbal din întreaga lume, este acum managerul propriei sale echipe, clubul Viitorul Constanța, și se luptă în acest an la titlu în campionatul României”, îl descrie Geoff Brown în versiunea online a publicației The Sun.

Antrenorul principal al Viitorului Constanța a precizat pentru sursa menționată că "nu va fi o luptă ușoară, iar patru dintre echipele din Anglia au o șansă la titlu. Tottenham, Arsenal, Manchester City și Liverpool se vor lupta cot la cot".

Hagi a motivat că punctele forte ale ”cormoranilor” constau în progresele importante pe care le-au făcut în ultimul an, de când echipa se află sub comanda lui Jurgen Klopp. "Liverpool a făcut progrese importante în ultimul an. Au un antrenor bun, am văzut că au o calitate și mult entuziasm”, a spus șeful de la Viitorul, care a vorbit apoi despre lupta dată între două concitadine londoneze. "Tottenham a investit în tineri în ultimii doi sau trei ani, astfel încât acum formează o echipă bună. Cu toate că le va fi dificil să câștige titlul. Pe de altă parte, cred că Arsenal este un club foarte bun și pare să aibă o echipă bună pentru a câștiga campionatul. Au lucrat mulți ani pentru a avea o echipă bună și cred că acum au această oportunitate. De asemenea, îl au și pe Arsene Wenger, un manager cu o vastă experiență”.

Hagi a vorbit și despre parcursul fostului său coleg de la Barcelona, care activează acum pe banca ”cetățenilor”. ”Și City are o șansă bună. Oriunde antrenează Guardiola, orice este posibil. Are această capacitate de a câștiga rapid. La Barcelona, spre exemplu, în mai puțin de un an, a format o echipă competitivă", a mai punctat Hagi, prezentat de britanici într-un colaj de fotografii din timpul Mondialului din 1998 și Euro 2000.