• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Romelu Lukaku a revenit cu gol, reușind și-un hat-trick, în victoria de pe terenul lui Sunderland. Internaționalul belgian nu mai înscrisese de la începutul lunii martie, din partida cu West Ham United.

Atacantul a avut nevoie de 1.139 de minute de joc pentru a marca din nou în tricoul lui Everton. Lukaku a revenit în forță iar în partida cu Sunderland a reușit hat-trickul în doar 11 minute de joc. Prima reușită a venit în minutul 60, din pasa lui Gueye, pentru ca Y. Bolasie și K. Mirallas să-l ajute pe atacantul de 23 de ani să completeze tripla.

Fotbalistul consideră că faptul că nu a înscris l-a măcinat, dar se bucură că a revenit cu trei goluri după o pauză de peste jumătate de an.

"Cred că m-aș fi putut descurca mai bine, mai ales în prima parte a anului. Nu a fost la fel de bine așa cum mi-aş fi dorit. Cei de la Sunderland s-au apărat bine, au știut să țină mingea și în afară de goluri, a mai fost o fază, chiar două pe care le-am ratat. Repriza secundă a fost ceva mai bună și a fost o victorie meritată", a declarat fotbalistul.