• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Romelu Lukaku a revenit cu gol, reușind și-un hat-trick, în victoria de pe terenul lui Sunderland. Internaționalul belgian nu mai înscrisese de la începutul lunii martie, din partida cu West Ham United.

Atacantul a avut nevoie de 1.139 de minute de joc pentru a marca din nou în tricoul lui Everton. Lukaku a revenit în forță iar în partida cu Sunderland a reușit hat-trickul în doar 11 minute de joc. Prima reușită a venit în minutul 60, din pasa lui Gueye, pentru ca Y. Bolasie și K. Mirallas să-l ajute pe atacantul de 23 de ani să completeze tripla.

Fotbalistul consideră că faptul că nu a înscris l-a măcinat, dar se bucură că a revenit cu trei goluri după o pauză de peste jumătate de an.

"Cred că m-aș fi putut descurca mai bine, mai ales în prima parte a anului. Nu a fost la fel de bine așa cum mi-aş fi dorit. Cei de la Sunderland s-au apărat bine, au știut să țină mingea și în afară de goluri, a mai fost o fază, chiar două pe care le-am ratat. Repriza secundă a fost ceva mai bună și a fost o victorie meritată", a declarat fotbalistul.