• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chelsea pregăteşte o ofertă de 78 de milioane de euro pentru Antoine Griezmann (Atletico Madrid) dacă Eden Hazard va dori să plece în vară.

După o primă jumătate de sezon extrem de slabă, trupa de pe Stamford Bridge mai are şanse să participe în ediţia viitoare a Champions League doar dacă mai câştigă trofeul de anul acesta al celei mai prestigioase competiţii inter-cluburi din lume. Cum şansele sunt minime, Hazard i-a anunţat pe oficiali că şi-ar dori o nouă provocare, visul său cel mare fiind să cucerească Liga. Real Madrid şi PSG pregătesc deja oferte importante, astfel că există toate premisele despărţirii belgianului de Chelsea.

Totuşi, "albaştrii" nu vor fi prinşi descoperiţi, aceştia fiind decişi să activeze clauza de reziliere a contractului lui Griezmann, fotbalist care a înscris 34 de goluri în cele 58 de meciuri pentru Atletico.

În ultimele luni s-a negociat intens pe seama trecerii francezului în Premier League, Chelsea fiind la un moment dat dispusă să îl trimită la schimb pe Diego Costa plus o sumă de bani. Nu s-a ajuns la un numitor comun, astfel că acum Abramovich e dispus să îi achite clauza de reziliere, cifrată la 78 de milioane de euro.

Dacă informaţia se va verifica în lunile care vor veni, transferul lui Griezmann ar fi cel mai scump din istoria lui Chelsea. Britanicii au plătit în 2011 pe Torres 65 de milioane de euro, aceasta fiind cea mai costisitoare mutare din istoria grupării. De menţionat însă că probabil Hazard va pleca de pe Stamford Bridge pe o sumă similară sau chiar mai mare, astfel că patronul rus nu va trebui să facă un efort financiar deosebit.