• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Belgianul Eden Hazard speră ca spaniolul Diego Costa, colegul său de la Chelsea, îndepărtat de la echipă în debutul sezonului, să revină cât mai rapid.

Cel mai bun marcator al lui Chelsea în sezonul trecut (20 de goluri), când clubul londonez a câştigat titlul de campion al Angliei, Diego Costa (28 ani) şi-a anunţat dorinţa de a se întoarce la Atletico Madrid în timpul perioadei estivale de transferuri, deoarece nu mai intră în planurile antrenorului Antonio Conte. Transferul nu a fost în final concretizat, iar atacantul a rămas blocat la Londra.

''Este o plăcere să joci cu el. Este un jucător foarte bun şi o persoană foarte bună. Îmi doresc ca el să revină în echipă, chiar dacă nu eu sunt cel care ia deciziile. Sper să se ajungă la o soluţie'', a spus coechipierul său Eden Hazard într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca.

Chiar dacă a fost inclus de Conte în lotul pentru noul sezon de Premier League, sunt şanse minime totuşi ca italianul să apeleze la golgheterul din sezonul trecut. Tehnicianul campioanei Angliei nu l-a trecut pe atacant pe lista pentru Champions League, semn că o reconciliere e imposibilă.

Totuşi, Diego Costa a decis să se întoarcă la Londra, notează media engleză şi se va prezenta la antrenamentele echipei secunde. El oricum ar avea multe kilograme în plus şi nu va putea fi o soluţie pentru echipa mare a albaştrilor în viitorul apropiat.