• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La două zile după marea victorie a lui Chelsea în faţa lui United, scor 1-0, Eden Hazard a postat o imagine şi un comentariu care au devenit virale pe internet. Într-o relaţie rece cu Mourinho, de pe vremea când "Specialul" antrena pe Stamford Bridge, belgianul a trimis ironii spre "diavoli".

După accidentarea care i-a compromis startul de sezon, Hazard începe să se apropie de potenţialul normal. Nu a marcat contra lui United, însă acţiunile sale au destabilizat în multe rânduri cea mai bună defensivă din Premier League.

Golul victoriei "albaştrilor" i-a aparţinut lui Morata, însă colegul din ofensivă a fost cel care a stârnit controverse prin mesajul transmis. Concret, potrivit dailystar.co.uk, azi belgianul a trecut la ironii faţă de rivalii conduşi de Mourinho. "Trollul perfect" au scris prietenii virtuali ai lui Hazard pe Instagram, în legătură cu această postare.

"Să fiu marcat de ei doi în celălalt job al meu a fost puţin mai uşor decât în faţa lui Manchester United", a scris Hazard pe o reţea de socializare, în dreptul unui colaj de imagini. În partea superioară apare mijlocaşul ofensiv plimbându-şi cei doi câini de talie mică, iar jos Hazard în confruntarea cu United (în duel cu Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly, Antonio Valencia şi Nemanja Matic).