• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lupta pentru evitarea retrogradării este o realitate cu care Chelsea trebuie să se confrunte, a avertizat antrenorul actualei campioane a Angliei, Guus Hiddink.

După 21 de etape, londonezii sunt doar pe locul 14 în Premier League, la 6 puncte de prima poziţie retrogradabilă, ocupată de Sunderland. În runda următoare, Chelsea va juca pe teren propriu cu Everton.

"Tuturor ne place să privim înainte, dar să nu fim lipsiţi de realism când suntem la 6 puncte de zona retrogradării. Retrogradarea e o realitate... Putem răsufla un pic, dar ne aşteaptă două meciuri foarte grele, contra unor adversari cu rezultate foarte bune în deplasare în ultimele zece partide", a declarat tehnicianul olandez, înaintea partidei cu Everton, de sâmbătă.

Între timp, conducerea clubului lucrează pentru a-i oferi baravului întăriri în această perioadă de transferuri. Unul dintre jucătorii care ar putea ajunge pe Stamford Bridge este brazilianul Alexandre Pato.

Hiddink susţine, însă, că este mulţumit de atacanţii pe care îi are la dispoziţie şi că Chelsea nu este activă pe piaţa transferurilor.