• Tenis, WTA Wuhan, marţi: Halep - Kasatkina (10:30, Digi Sport 2) şi Cîrstea - Wang (10:00 Digi Sport 2 sau Digi Sport 3)

  • Liga 1: Astra-CFR Cluj e ACUM, pe Digi Sport 1

Zlatan Ibrahimovic a vorbit pentru prima oară de oferta refuzată în vară. Suedezul a spus "nu" unui contract de 100 de milioane de euro, propus de o formaţie din China, pentru a ajunge la United.

Zilele trecute Mino Raiola, agentul lui Ibra, a vorbit într-un interviu despre cât de motivat este jucătorul pe care îl reprezintă să câştige în continuare trofee, deşi a ajuns la o vârstă la care mulţi pun siguranţa financiară pe primul loc. "Ştiţi că a refuzat o ofertă de 100 de milioane din China pentru a veni alături de Mourinho? Are foame mare de performanţe", a explicat impresarul.

Într-un Q&A făcut ieri pe aplicaţia personală “Zlatan Unplugged”, vârful a recunoscut că a avut o asemenea ofertă, însă susţine că nu i-a fost deloc greu să ia o decizie.

"A fost foarte uşor să refuz oferta chinezilor. Cine nu ar alege Manchester United când un asemenea club vine şi îţi bate la uşă?", a spus Ibra.

Abia pe 7 în clasament, United a arătat foarte slab în derby-ul cu City, adevăratul barometru pentru a se stabili la ce nivel e echipa. De atunci, lucrurile par totuşi să se fi aşezat pentru "diavoli", care pot reveni în cursa pentru titlu.

"Trebuie să muncim mult şi să rămânem concentraţi pentru a le mulţumi astfel pentru suport fanilor noştri minunaţi. Avem nevoie să ne ridicăm nivelul pentru a ne lupta la titlu, dar ştiu că suntem capabili de asta", a mai spus Ibrahimovic.